Skip to main content

WELKOM BIJ OCÉANE

ZEELAAN 173 / KOKSIJDE

Ontdek Residentie Océane: een project met allure dat streeft naar een unieke woonbeleving in het hart van Koksijde. Gelegen aan de schitterende Zeelaan, omarmd door het natuurgebied De Hoge Blekker en de charmante sfeer van Koksijde, biedt Océane een leven dat zich aanpast aan uw ritme. Of u nu houdt van de rust of de bruisende dynamiek, van fietsen door de natuur, gastronomisch genieten op uw terras, shoppen of gewoon thuis ontspannen, Océane biedt een veelzijdige en warme woonervaring.

Wens je graag een gratis infopakket of een vrijblijvende afspraak? Download de brochure, en een van onze verkoopkantoren neemt snel contact op!

INDELING

2 Panoramic Penthouses
8 Appartementen op de 1ste en 2de verdieping
4 Garden appartementen met aangelegde tuin en terrassen

Garageboxen, bergingen en fietsenstalling in het gebouw

VERKOOPKANTOOR

www.actavastgoed.be

www.immothalassa.be

STATUS

Nieuw in verkoop

Mail voor meer info

LUXE APPARTEMENTEN MET 1 TOT 3 SLAAPKAMERS

Elke bouwlaag is zodanig ingedeeld dat alle appartementen en leefterrassen optimaal zonlicht ontvangen. Van de begane grond tot de tweede verdieping vindt u ruime appartementen met één, twee of drie slaapkamers. De twee exclusieve penthouses zijn de kroon op het gebouw, met panoramische terrassen die een weids uitzicht bieden over Koksijde en haar natuur.

De diepe leefterrassen zijn ideaal voor het plaatsen van ligzetels of een buitentafel met stoelen en zijn voorzien van elegante glazen balustrades. De unieke Garden-appartementen hebben directe toegang tot de aangelegde tuinen en terrassen, ontworpen met oog op rust en privacy en het buitenleven.

DE HOGE BLEKKER EN DE OMGEVING VAN DE ZEELAAN

Ervaar het beste van beide werelden: de serene rust van de natuur en de levendige dynamiek van het centrum, beiden slechts een steenworp van uw voordeur verwijderd. Of u nu verlangt naar een ontspannen wandeling doorheen het natuurdomein de Hoge Blekker om te genieten van de frisse zeelucht, of snel naar de nabijgelegen apotheek of winkels wilt, alles ligt op slechts enkele minuten loopafstand.

Met uw fiets – die gemakkelijk en veilig binnen het gebouw wordt gestald – verkent u het charmante Koksijde in minder dan tien minuten. Ontdek de unieke combinatie van rust en bereikbaarheid, allemaal binnen handbereik.

SMART BUILDING TECHNOLOGY

Ontdek hoe u uw energieverbruik kunt minimaliseren en tegelijkertijd kunt genieten van een optimale luchtkwaliteit met onze geavanceerde Smart Building Technology. Geniet van het comfort van vloerverwarming, aangedreven door een efficiënte warmtepomp en regelbaar via een handige app op uw smartphone of tablet. En zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen dankzij ons efficiënt gebruik van zonne-energie.

GARAGES EN BERGING

Met wagen of fiets binnenrijden en met de lift naar uw appartement? Dat kan via de automatische poort die toegang geeft tot de garages, bergingen, fietsenstalling. We hebben verschillende types en groottes van garageboxen en bergingen, afgestemd op uw voorkeur. Makkelijk toch?

TOPARCHITECTUUR IN KUSTSFEER
EN VLAKBIJ DE DUINEN

LOUNGE -EN LEEFTERRASSEN OF TUIN PER APPARTEMENT

DUURZAME ECOTECHNIEKEN MET O.A.
WARMTEPOMP EN ZONNEPANELEN

LUXE AFWERKING TE PERSONALISEREN OP UW MAAT

TUINARCHITECTUUR EN GROENAANLEG

Architectuur en woonplezier beperken zich niet enkel tot de muren van een gebouw. Tuinarchitect Jochen Tratsaert heeft met zorg en aandacht de tuinen van de Garden-appartementen vormgegeven. Elke tuin is ontworpen met een focus op functionaliteit, esthetiek en onderhoudsgemak, en biedt meer dan alleen visuele aantrekkelijkheid. Ze nodigen uit tot een leven in de buitenlucht, verhogen de levenskwaliteit en voegen waarde toe aan zowel uw appartement als de algehele uitstraling van de residentie.

De zorgvuldig geselecteerde beplanting varieert van groenblijvende hagen die privacy waarborgen tot sierlijke accenten en kleurrijke bloeiers die het hele jaar door voor een aangename tuinbeleving zorgen. Het geavanceerde automatische irrigatiesysteem en druppelbevloeiing, samen met strategisch geplaatste grondspots, verzekeren dat uw tuin zowel overdag als ’s avonds een esthetische en functionele meerwaarde biedt. Ook het onderhoud is eenvoudig gehouden; via twee speciaal ontworpen poortjes heeft de tuinman toegang, zodat uw tuin bij uw afwezigheid perfect onderhouden blijft.