Skip to main content

Corbeau Vastgoedontwikkeling is een bouwonderneming die gedreven is om onze leefomgeving aangenaam, ­esthetisch en duurzaam mee vorm te ­geven. Sinds 2012 zijn we actief in de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, totaalrenovatieprojecten en verkavelingen in eigen beheer.

ALLE EXPERTISE IN HUIS

We beheren het volledige project - van ­verkenningsfase tot oplevering - binnenshuis. Dat betekent dat we zowel instaan voor de aankoop van panden en gronden, de ontwikkeling ervan en de onderhandelingen met gemeentes en stakeholders, de verkoop en het bouw-proces. We garanderen een kwalitatieve en detail­gerichte opvolging door ons en onze aan­nemers, en dit van bij de start tot aan de oplevering van de appartementen of woningen.

STERKE SOLVABILITEIT

Corbeau Vastgoedontwikkeling staat dankzij door-dachte ontwikkeling en concrete ervaring competitief en financieel sterk in de schoenen.

Onze sterke financiële basis en kort ­beslissings­proces staan garant voor een ­correcte en fijne samenwerking. We be­handelen elk dossier ­discreet en persoonlijk.

OOG VOOR WAT ER LEEFT

We realiseren stijlvolle en kwalitatieve woonprojecten. Van de ontwikkeling van nieuwe woonbuurten tot een appartementsgebouw. We geven elk project doordacht vorm met oog voor wooncomfort, sterke architectuur en de omgeving. Onze visie? We ontwikkelen van onderuit. Op die manier beantwoorden we maximaal aan de vraag in de regio en zijn we klaar voor de toekomst. We onderzoeken voor welke insteek er een breed draagvlak is en overleggen met ­lokale diensten, gemeenten en steden. Zo door-lopen we optimaal het vergunnings­proces.