Skip to main content

JOUW DROOMWONING IN HARTJE STENE, OOSTENDE

De Druivenlaan in hartje Stene, dat is wonen in alle rust en privacy in een residentiële wijk dichtbij Oostende. Dit luxeproject - ontworpen door architectenbureau A1 Planning - situeert zich op een topligging, vlakbij de gezellige dorpskern met restaurants, scholen en het nieuwe natuurgebied De Tuinen van Stene.

UNITS

9 woningen, halfopen & gesloten
3 of 4 slaapkamers

VERKOOPKANTOOR

www.actavastgoed.be

BOUWPARTNERS

Furnibo

VOORZIENE REALISATIE

2022

STATUS

Opgeleverd

LICHT & RUIM WONEN, DICHTBIJ DE NATUUR & CENTRUM ...

De nabijheid van invalswegen en openbaar vervoer zorgen voor een perfecte bereikbaarheid. De vele fiets -en wandelpaden garanderen een makkelijke en aangename verbinding van én naar je nieuwe, warme thuis. Wie hier woont geniet van de perfecte combinatie tussen het bruisende Oostende en de rust van een mooie woonwijk. Geniet van licht, ruimte en uitzicht in je eigen woning, de tuin en de omgeving van de speelstraat.

TIJDLOZE LUXEWONINGEN, STERKE STANDAARDAFWERKING

Met The Vine combineren we tijdloze toparchitectuur met een doorgedreven aandacht voor wooncomfort. We benutten de breedte optimaal en creëren zo ruime gezinswoningen met natuurlijke lichtinval en een klassevolle uitstraling. Het samenspel van de klassieke lichte gevelsteen met strakke ramen, zwarte geveldetails, en de verspringende houten gevelbekleding zorgt voor een boeiend geheel waarbij elke woning zijn eigen accenten heeft.

CONTACTEER ONS VASTGOEDKANTOOR

Acta Vastgoed
Leopold I - Plein 9
8400 Oostende

059 80 00 04
info@actavastgoed.be

VRAAG MEER INFO AAN